Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

ΑΦΟΙ ΠΑΤΑΚΑΚΗ

Λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας, διοργανώνοντας το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar.

Είναι η 8η συνεχής χρονιά που το φουαγιέ του κεντρικού κτιρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα πλημμυρίσει από δημιουργίες και παρασκευές των σπουδαστών, οι οποίες θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για τις ανάγκες του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11.00 το πρωί ως τις 7.00 το απόγευμα στο χώρο του ΙΕΚ θα διατεθούν προϊόντα που ετοίμασαν οι σπουδαστές: ζεστά εδέσματα από τους Μάγειρες, Χριστουγεννιάτικα γλυκά από τους Αρτοζαχαροπλάστες, φυσικά σαπούνια από τους Τεχνικούς Φαρμάκων, διατροφικές συμβουλές από τους Διαιτολόγους, κεραμικά από τους Εργοθεραπευτές και κατασκευές από την Προσχολική Αγωγή, ενώ και το Delta Café θα διαθέσει το 10% των εσόδων του για τους σκοπούς του Bazaar.

Το κοινό επίσης θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί προϊόντα από τους υποστηρικτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Σοκολάτες από το ζαχαροπλαστείο Αγαπητός Patisserie, καλλυντικά προϊόντα από την Dust & Cream, καθώς και προϊόντα κομμωτικής από τη Farcom.

Θα διατεθεί το Χριστουγεννιάτικο CD που ηχογραφήθηκε στα studios του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από την νεανική χορωδία του Ωδείου Θερμαϊκού «Πυθαγόρειο», με την επιμέλεια του τομέα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας.

Τέλος, οι εκτυπώσεις των δημιουργικών είναι μια ευγενική προσφορά του ψηφιακού τυπογραφείου Copyhouse.

Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του κεντρικού κτιρίου του ΙΕΚ  ΔΕΛΤΑ (Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους) πάντοτε με την υποστήριξη του ομίλου STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πληροφορίες:  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ. +30 2310 226318 /www.delta-iek.gr

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password