Χαμός στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Ονειρούπολη και τους εξωθεσμικούς

Το θέμα της Ονειρούπολης, ήταν ανάμεσα στα έξι σημαντικά θέματα που μπήκαν προ ημερήσιας διάταξης, στη πολύωρη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, στην οποία υπήρχαν και 64 θέματα ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση. Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν από το Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο αλλά και από τον πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ Τάσο Χατζηκυριακίδη, να δώσουν σειρά απαντήσεων σε θέματα που αφορούν την Ονειρούπολη, τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης, και το ρόλο που διαδραμάτισαν σε όλα αυτά, «εξωθεσμικοί παράγοντες», σύμφωνα και με όσα ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στο φώς της επικαιρότητας, μέσα από καταγγελίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και μέσα από τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας.

[youtube ?v=GPgm1HSkwfA]

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, παίρνοντας το λόγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, αναφέρθηκε στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ, Τάσο Χατζηκυριακίδη, με την οποία ζητά διευκρινήσεις για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Ονειρούπολη. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των εξωθεσμικών προσώπων που πήραν αποφάσεις για την διοργάνωση, να δοθούν λεπτομέρειες για συμφωνίες που έγιναν αλλά και να δοθούν διευκρινήσεις, σχετικά με τις όποιες αστοχίες, όπως χαρακτηρίστηκαν και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ.

[youtube ?v=5B_ftMY-Wcw]

Μετά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, το λόγο γύρω από το θέμα της ονειρούπολης,  πήραν δημοτικοί σύμβουλοι από τη συμπολίτευση αλλά και την αντιπολίτευση, ενώ τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, Τάσος Χατζηκυριακίδης.

[youtube ?v=pHFdPXuQyio]

Παίρνοντας το λόγο, και δίνοντας απαντήσεις για τα όσα ειπώθηκαν, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει κανένας εξωθεσμικός παράγοντας, που να διαχειρίστηκε χρήματα για την Ονειρουπολη, προσθέτοντας ότι η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης ενόχλησε πολλούς. Εξάλλου, ο κύριος Μαμσάκος  ξεκαθάρισε ότι μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα δοθούν πλήρη στοιχεία και απαντήσεις σε όλα για την Ονειρούπολη.

[youtube ?v=8kvaXfD4MvA]

 

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password