Οι βολεμένοι και οι καρεκλάδες συνδικαλιστές δεν πρέπει να μιλούν

ΑΦΟΙ ΠΑΤΑΚΑΚΗ

Με πολλά προβλήματα λειτούργησε σήμερα ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, καταδικάζοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και αντιδρώντας στις προβλέψεις του φετινού προϋπολογισμού. Στη Δράμα, η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση έγινε το πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο. Ωστόσο ένταση προκλήθηκε από τα όσα είπε στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης, ο Πρόεδρος  του Εργατικού Κέντρου Δράμας, Γιώργος Σαβρίδη, ο οποίος έκανε λόγο για «βολεμένους και καρεκλάτους», όπως χαρακτηριστικά είπε, «συνδικαλιστές του δημοσίου τομέα, που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν», δηλώσεις που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίο μίλησαν από την πλευρά τους για «διχαστικές δηλώσεις, που βάζουν ψευτοδιλήμματα ανάμεσα στους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

[youtube ?v=bK2x0_LPpCY]

 

Στην απεργιακή συγκέντρωση που έγινε το πρωί, μπροστά από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Δράμας, στις ομιλίες τους καταδίκασαν της κυβερνητικές επιλογές και τα σκληρά μέτρα που επιβάλει η τρόικα, ζητώντας ανατροπή των αντιεργατικών νόμων και προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, εκπρόσωποι του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, των εργαζομένων της ΔΕΥΑΔ, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου καθώς και εκπρόσωποι σωματείων συνταξιούχων.

[youtube ?v=Tsnj1pLwuDI]

Ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Στη Δράμα, η Γραμματεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία της Δράμας, καταδικάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης και τα αντιλαϊκά και βάρβαρα μέτρα, όπως τόνισαν οι συνδικαλιστές, τα οποία πλήττουν την ελληνική κοινωνία.

 

[youtube ?v=y08rPjP-vz4]

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password