Η Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας συμμετέχει στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο 8 Μαΐου στην πλατεία της Δράμας

ΑΦΟΙ ΠΑΤΑΚΑΚΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ  & ΕΜΠΟΡΩΝ

Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Η Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας συμμετέχει στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Δράμας»

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας συμμετέχει μαζί με τους επαγγελματικούς – επιστημονικούς φορείς και συλλόγους της Δράμας στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας την Κυριακή 8 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, αντιδρώντας απέναντι σε ένα ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που δεν βγάζει πουθενά. Τα προωθούμενα μέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές που βαθαίνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν στην απόγνωση χιλιάδες μικρομεσαίους, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.

Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία.  Συμπορευόμαστε με τον εμπορικό κόσμο της Δράμας και κλείνουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή, 8 Μαΐου, για να μην κλείσουμε οριστικά!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να δώσουν δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Δράμας και στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Δράμας.

Όλοι μαζί θα επιτύχουμε να ανατρέψουμε την ασφαλιστική «μεταρρύθμιση», που το μόνο νέο στοιχείο που εισάγει είναι μία ακόμη φορολογία στο ανύπαρκτο πλέον εισόδημα του βαριά πληγωμένου από την κρίση μικρομεσαίου επιχειρηματία.


Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password