Η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση STAR Β.Ελλάδος

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Δράμα, η πρώην υπουργός και υπεύθυνη του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε αποκλειστικά στην Τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδος και στην Έλλη Οικονόμου.

[youtube ?v=Bf7RKOQaFvY]

 

 

Με την επίσκεψη της στη Δράμα ολοκλήρωσε την πενθήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε από το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, η πρώην υπουργός και υπεύθυνη του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης της κύριας Μπακογιάννη, ήταν το Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

[youtube ?v=KfT3wtVIGNA]

 

Στη συνέχεια, η κυρία Μπακογιάννη, επισκέφθηκε την Αντιπεριφέρεια Δράμας και αμέσως μετά το Επιμελητήριο Δράμας. Εκεί, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Στέφανο Γεωργιάδη αλλά και με εκπροσώπους παραγωγικών , επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων.

[youtube ?v=UHwFhycZpzE]

 

Συνάντηση με κομματικά στελέχη και οπαδούς του κόμματος είχε σε ξενοδοχείο της πόλης, η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στη συνέχεια ανέπτυξε πολιτική ομιλία, στην οποία άσκησε δριμεία πολιτική στην προηγούμενη κυβέρνηση και τόνισε πως τα λάθη του κυρίου Τσίπρα κόστισαν πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό, καθώς σε πολύ μικρό διάστημα έχει τεράστια ζημιά. Την κυρία Μπακογιάννη προλόγισε ο υποψήφιος βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη του κόμματος, Δημήτρης Κυριαζίδης.

[youtube ?v=WuUza4zeraY]

 

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, τόνισε πως έφθασε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πλέον η χώρα χρειάζεται επιτακτικά πολιτική σταθερότητας, μέσα από κυβέρνηση συνεργασίας και τετραετίας. Επίσης, στις δηλώσεις της η Ντόρα Μπακογιάννη, απεύθυνε κάλεσμα προς τους δραμινούς ψηφοφόρους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και όσοι έφυγαν από την φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη, να γυρίσουν και πάλι πίσω, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρώην υπουργός.

[youtube ?v=xReqXpf_hJo]

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password