Στην εισαγγελέα πρωτοδικών οδηγήθηκε ο φερόμενος ως κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις

ΑΦΟΙ ΠΑΤΑΚΑΚΗ

Στην κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας οδηγήθηκε το πρωί ο νοσηλευτής που φέρεται ως κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις εις βάρους μιας 22χρονης ασθενούς του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, και πήρε παράταση από τον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο νοσηλευτής συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα η αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

[youtube ?v=uyczSgmka-s]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας ημεδαπός, νοσηλευτής νοσοκομείου, για ασελγείς πράξεις σε βάρος 22χρονης ημεδαπής ασθενούς

Προηγουμένως χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα στην  ασθενή, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής


Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21-1-2016) το πρωί, σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφάλειας, 47χρονος ημεδαπός, νοσηλευτής σε νοσοκομείο, κατηγορούμενος για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο νοσηλευτής εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν 22χρονη ημεδαπή και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι  προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 22χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password