Παρέλαση Δράμας – Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής Επετείου

ΑΦΟΙ ΠΑΤΑΚΑΚΗ

Με επισημότητα και λαμπρότητα, γιορτάστηκε στη Δράμα η διπλή γιορτή της εθνικής επετείου της 25ης  Μαρτίου, η μεγάλη γιορτή του ελληνικού έθνους και της Ορθοδοξίας.  Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου τελέστηκε η επίσημη δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κυρίου Παύλου, μαζί με τον ιερό κλήρο της πόλης. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, μπροστά από το Άγαλμα της Ελευθερίας στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας, και κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, το Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Νικόλαο Φράγκο, αλλά και εκπροσώπους τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.

[youtube ?v=0JfxsgRVH8U]

Η καθιερωμένη παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της Ηρωικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 έγινε στην οδό Εθνικής Αμύνης. Την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα, εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Νικόλαος Φράγκος.

[youtube ?v=ew58PYoegDo]

«Τα μηνύματα από τους αγώνες των ηρώων του ΄21 είναι διαχρονικά και δείχνουν παράλληλα την ανάγκη ενότητας και σύμπνοιας στον ελληνικό λαό», υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Νικόλαος Φράγκος, οι τρεις βουλευτές του Νομού Δράμας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Δημήτρης Κυριαζίδης και Κυριάκος Χαρακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης και ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

[youtube ?v=VSQ3pvhXUeo]

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password